HomePage teksten

 

Banner

HP Designjet XL

Europlan presenteert HP PageWide XL Printing Solutions

HP PageWide XL 8000

Europlan presenteert de snelste monochrome en kleuren groot formaat printer in een: HP PageWide XL 8000

HP PageWide XL 5000MFP

Europlan presenteert de snelste multifunctionele monochrome en kleuren groot formaat printer in een: HP PageWide XL 5000mfp

HP Designjet T7200 PS

Europlan presenteert de snelste en betrouwbare HP Designjet Complete Productie Printoplossing

HP Designjet T3500MFP

Eoroplan pesenteert de meest voordelgde kleuren groot formaat multifunctionele printer

 

 

Waarom Europlan?

Over Europlan

Reeds 55 jaar biedt Europlan u het ruimste aanbod aan voor CAD, GIS en grafische grootformaat toepassingen. Bent u op zoek naar een plotter, scanner, vouwer of snijsysteem, dan hebben wij voor u de meest gunstige en performante oplossing.

Producten

Europlan is al 20 jaar lang een gewaardeerde Partner van HP – Preferred Gold Partner – op het gebied van Grootformaat Printoplossingen.
Momenteel biedt Europlan complete printoplossingen aan voor klein, midden en hoog volume voor de CAD- en GIS-markt. Met de HP PageWide XL technologie en de HP Designjet Productieplotters is het mogelijk om plannen te Scannen, Kopiëren, Printen – kleur en zwart/wit – en Plooien.

Media – Supplies

Naast de verkoop van grootformaat printers, biedt Europlan ook plotterpapier en supplies aan die compatibel zijn met iedere toepassing.
Europlan produceert zelf rollen plotterpapier van uitstekende kwaliteit en van verschillende grammages, breedtes en lengtes die perfect zijn afgestemd op de CAD- en GIS-markt.

Service

Europlan biedt naast plotters eveneens een professionele service voor onderhoud, reparaties en advies aan.
In de loop der jaren heeft Europlan een enorme kennis opgebouwd om haar klanten zo op ieder vlak te kunnen ondersteunen.