Bij veel bedrijven zijn ze nog steeds te vinden: de ouderwetse Sinus vouwmachines, beter bekend als ‘klappers’ vanwege het onaangename geluid dat ze produceren. Deze machines zijn niet alleen een bron van geluidsoverlast, maar brengen ook serieuze risico’s met zich mee, zoals verwondingen door scherpe messen en complexe bediening. Daarnaast heeft de Arbo-dienst ook haar bedenkingen bij het gebruik van deze machines.

Het is hoog tijd om afscheid te nemen van die oude ‘klapper’ en over te stappen op de ROWE VarioFold, een geavanceerde, geruisloze en elektrische vouwmachine. De ROWE VarioFold is ontworpen voor diverse toepassingen, zoals het vouwen van bouw- en constructietekeningen, patronen, elektrische schema’s en kaarten. ROWE, een toonaangevende Duitse fabrikant, staat bekend om haar hoogwaardige apparatuur, gewaardeerd in de copyshop, architectuur, overheidsinstellingen en de bouw- en constructiewereld.

Waarom overstappen op de ROWE VarioFold?

  • Fluisterstil: Geen geluidsproblemen meer.
  • Veilig volgens Arbo-normen: Geen gevaar voor verwondingen en geen risico op gehoorbeschadiging, CE gecertificeerd.
  • Handige invoertafel en opvangsysteem: Efficiëntie gegarandeerd.
  • Duitse degelijkheid: Betrouwbare kwaliteit.
  • Elektrisch: Gemakkelijke bediening.

Speciale inruilactie

Bij Europlan willen we het overstappen naar de ROWE VarioFold nog aantrekkelijker maken. Mis onze speciale inruilactie niet: Ruil je oude Sinus vouwmachine in en ontvang € 800,- korting bij aanschaf van een ROWE VarioFold. Dit is het perfecte moment om over te stappen naar een stille, efficiënte en veilige vouwmachine van Duitse topkwaliteit.

Maak de overstap vandaag nog en ervaar de voordelen van de ROWE VarioFold zelf! Voor meer informatie over de inruilactie en om te ontdekken hoe de ROWE VarioFold jouw werkproces kan verbeteren, neem contact met ons op.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *