De oprichters van Europlan in de jaren ’60 gaan een stapje terugzetten, Europlan is toe aan de volgende stap. De familie Jacobs hebben ervoor gezorgd dat de continuïteit van Europlan blijft gewaarborgd.

Met dit bericht willen we jullie dan ook graag informeren dat Europlan BV de volgende stap gaat zetten in het verder uitbreiden en professionaliseren van zijn activiteiten. Zoals u weet is het leveren van digitale print & finishing oplossingen in de technische tekeningen markt onze core business. Dit gaat al jaren gepaard met de beste Hardware, inkten en media, is een succesformule omdat Europlan Service en persoonlijke aanpak hoog in het vaandel draagt.

We hebben dan ook gezocht naar een samenwerking of fusie met een soortgelijk bedrijf en het is ons gelukt om al onze activiteiten en medewerkers onder te brengen bij Dimix Belux BV, welke gevestigd is in het Limburgse Genk. Dimix wordt onze moeder en zal al hun expertise op het gebied van administratie, ICT, marketing, logistiek, product management en technische service met ons gaan delen waardoor Europlan een flinke capaciteit boost krijgt en we helemaal klaar zijn om de volgende stap te zetten.

Er verandert niets op het gebied van telefoon, email, assortiment, prijs of contactpersoon. U zult dus alleen maar positieve veranderingen gaan ervaren in de toekomst en daarom zijn we blij met deze overname. Mocht u echter nog wel vragen hebben staan wij uiteraard klaar om u te woord te staan of te bezoeken dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *